Porce ryby osolte, rozložte na pečicí papír a dejte na tři až čtyři minuty intenzivně péci do rozpálené trouby s teplotou 210 stupňů.
V misce šlehejte vejce s trochou soli, smetany a strouhanky – vznikne řídké těstíčko, do kterého namíchejte směs semínek (dýně, slunečnice, pinie, len a podobně).
Zčásti pečené ryby na chvíli vyjměte z trouby, jejich povrch potřete nebo poklaďte připravenou směsí se semínky a troubu ztlumte na dopékání při teplotě 140 - 150 stupňů na dobu 5 minut. Záleží pochopitelně na velikosti porcí. V té době se zapeče povrchová krusta se semínky. Pokud zatoužíte po více rozpečených semínkách, zvolte závěrečné pečení pod grilem na velmi krátkou dobu (dvě minuty).
Pečení v troubě
On-line kuchařka
Kontakty
Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?
Napište nám
Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: