Nebraňme se sladkovodním rybám
Skvělý seminář s předním odborníkem na sladkovodní ryby Ing. Janem Kašparem je jedinečnou možností jak ponořit do hlubin znalostí a zkušeností při práci se sladkovodními rybami.
Seznámíme Vás se základními předpoklady pro práci se sladkovodními rybami. Představíme Vám, jak snadno rozeznat čerstvou a „unavenou“ rybu, co nám o rybí svalovině říká legislativa a jaké jsou zpracovatelské standardy v rámci ČR. Projdeme mikrobiální rizika, možnosti, jak se jim vyhnout, a navážeme základními technologickými postupy jako je uzení, marinování, sterilace nebo pasterace. Projdeme charakteristiky jednotlivých procesů, jejich výstupů a možnosti využití v praxi. A ode všeho něco ochutnáme.
KDY: 9. 10. 2025
Místo konání: Fakulta rybářství a ochrany vod, Zátiší 728, 389 25 Vodňany
Více ZDE.

Kontakty
Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?
Napište nám
Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: