Rybí semináře Edy Levého na hotelových školách v roce 2022
O letošním podzimu se výuka na školách opět vrátila do „normálního režimu“, a tak mohly znovu začít oblíbené semináře s tématikou úpravy a zpracování sladkovodních ryb. Můžeme zmínit například seminář s názvem „Český kapr v české kuchyni“ konaný Asociací kuchařů a cukrářů při příležitosti oslav 150. výročí založení Střední školy zemědělské a potravinářské (od roku 2000 vyučuje velmi úspěšně i obor gastronomie) v Klatovech dne 8. 10. Tématem byla praktická ukázka přípravy a ošetření rybího masa před kuchyňskou úpravou, využití jednotlivých částí v kuchyni a v neposlední řadě ukázky přípravy pokrmů z kapra spojených s jejich ochutnávkou. O značném zájmu o problematiku přípravy kapra svědčilo i množství dotazů, které jsem zodpovídal ještě dlouho po skončení oficiální části semináře.
Ing. Eduard Levý
Kontakty
Kde nás najdete? Jak se nám dovoláte?
Napište nám
Můžete se nám ozvat i pomocí tohoto formuláře: